Ομπρέλα Θαλάσσης Samba 200 Sky Blue, UPF 50+ της Campo, ION58931




Ομπρέλα Θαλάσσης Samba 200 Sky Blue, UPF 50+ της Campo, ION58931
35,20 €
Χωρίς ΦΠΑ: 35,20 €
Αγορά σε: Τεμάχιο/α
Μοιραστείτε το
Ομπρέλα παραλίας Samba από την Campo.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
- Διάμετρο 190 cm
- Ύύφασμα 180gr/m2 Polyester PU coated, silver coated εσωτερικά,
- Διαθέτει αεραγωγό
- Προστασία από τον ήλιο UPF 50+
Χαρακτηριστικά:
- Διαθέτει προστασία από τον ήλιο UPF 50+ που είναι η μέγιστη βαθμολογία προστασίας, για μια σειρά ακτινοβολίας UVA και UVB ευρέος φάσματος, που μπορεί να επιτευχθεί για υφάσματα. Το UPF 50+ σημαίνει πάνω από 98% προστασία από των επιβλαβών ακτίνων UV (Υπεριώδης ακτινοβολία)..
- Διαθέτει 8 fiberglass ακτίνες με διάμετρο Ø5.00mm οι οποίες παρέχουν βελτιωμένη ανθεκτικότητα και ευκαμψία. Επίσης παρέχουν και εκτεταμένη προστασία σε συνθήκες ανέμου για καλύτερη απελευθέρωση αέρα και για να αποφευχθεί η αντιστροφή του υφάσματος.
- Διαθέτει μεγάλο αεραγωγό που βοηθά στην διαφυγή του αέρα από το εσωτερικό της. Αυτό την καθιστά μία από τις σταθερότερες ομπρέλες της αγοράς στον άνεμο, χωρίς να χρειαστεί να την ‘’κυνηγάμε’’ στην παραλία.
- Το ύφασμα της ομπρέλας είναι κατασκευασμένο από Polyester PU 180gr/ m2 silver coating, ασημί επίστρωση εσωτερικά. H επίστρωση PU προσδίδει στο ύφασμα αδιαβροχοποίηση, επιπλέον αντίσταση στην θερμότητα και το φώς, μεγάλο βαθμό αποχρωμάτισης καθώς και ανθεκτικότητα, δίνοντάς του τη δυνατότητα να αντέχει σε βαρύτερες ριπές ανέμου κλπ.
- Ο μεταλλικός ιστός της ομπρέλας, ο οποίος αποτελείται από δύο άξονες γιά ευκολία στην μεταφορά, προσδίδειBστιβαρότητα και είναι κατασκευασμένος από κράμα σιδήρου με εξωτερική διάμετρο Ø32μμ και πάχος τοιχωμάτων 1,0μμ. Ο ιστός βάφεται ηλεκτροστατικά έτσι ώστε να εξασφαλιστεί μέγιστη προστασία της επιφάνειας του από την διάβρωση.
- Στο πάνω μέρος του ιστού υπάρχει μεταλλικός μηχανισμός κλήσης. από κράμα σιδήρου. Aυτός ο μηχανισμός επιτρέπει στην ομπρέλα να γέρνει χειροκίνητα, στην επιθυμητή γωνία τόσο για σκίαση όσο και για προστασία από τον άνεμο.
- Η ασημί επένδυση δίνει το μεγαλύτερο μέρος της προστασίας από τις επικίνδυνες ακτίνες UV
- Στα τελειώματα των ακτινών υπάρχουν πλαστικά καλύμματα για την αποφυγή τραυματισμών από ατύχημα
Αγοράστηκε επίσης
Τραπέζι ομπρέλας πλαστικό Campus
Χαρακτηριστικά
Για ιστό 27 / 32 / 34 mm
Διαστάσεις : 38x38x4,5 cm..
15,00 €
Χωρίς ΦΠΑ:15,00 €
Πτυσσόμενο τραπέζι το οποίο μεταφέρεται με ιδιαίτερη άνεση και δεσμεύει ελάχιστο χώρο όταν δεν χρησιμοποιείται.
Χαρακτηριστικά:
Διαστά..
21,40 €
Χωρίς ΦΠΑ:21,40 €
Μόνο αερόστρωμα από τη Bestway σε μπλε χρώμα.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
Διαστάσεις: 185 x 76 x 22 cm
Βελούδινη επιφάνεια
Πλαστική τάπα
..
17,80 €
Χωρίς ΦΠΑ:17,80 €
Σκηνή τεσσάρων ατόμων με 2 διάπλατες εισόδους οι οποίες διαθέτουν σήτα για προστασία από τα ενοχλητικά έντομα. Εφοδιασμένη με ισχυρό πάτωμα διαχρονική..
118,15 € 139,00 €
Χωρίς ΦΠΑ:118,15 €
Χαρακτηριστικά:
Σκελετός: Μέταλλο
Ύφασμα: Textilene
Διατίθεται σε 2 χρώματα
Εξοπλισμένη με μαξιλαράκι κεφαλής..
52,20 €
Χωρίς ΦΠΑ:52,20 €