Επιχειρησιακές Αρβύλες Pilgrim TSC DS, Mid 6'' (Khaki) της Aku SRS60803






Διαθέσιμες Επιλογές
Μοιραστείτε το
Τα 'Αρβυλα Pilgrim TSC DS είναι σχεδιασμένα με την έγκριση των Ενόπλων Δυνάμεων, Πολύ ελαφρύ, αναπνέον και αδιάβροχο, ιδανικό για θερμό κλίμα και ξηρασία. Κατασκευασμένο με ειδικά προστατευτικά ένθετα.
Για βέλτιστη προστασία κατα την αναρίχηση, υπάρχουν ειδικά πρόσθετα προστατευτικά στο εσωτερικό της μπότας.
Το επάνω μέρος είναι κατασκευασμένο από πολύ ανθεκτικό 3D Nylon ύφασμα AIR 8000®.Το AIR 8000® είναι μια τεχνολογία υλικού που αναπτύχθηκε από την εταιρεία AKU, η οποία δίνει στα λειτουργικά παπούτσια βελτιστοποιημένη αναπνοή και ιδιότητες υλικού που στεγνώνουν γρήγορα.
Χαρακτηριστικά:
- Δέρμα Nubuck και εξωτερικό ύφασμα AIR8000 υψηλής απόδοσης
- Αντιολισθητική εξωτερική σόλα Vibram®
- Ανατομικά διαμορφωμένη κατασκευή ενδιάμεσης σόλας
- Απορόφηση IMS για μέγιστη άνεση
- Θηλιά για το τράβηγμα
Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
- Υλικό: Suede waterproof 1.6mm/AIR 8000®
- Ενδιάμεση σόλα: Eva Microporosa
- Εξωτερική σόλα: Vibram Curcuma
- Βάρος: 1.280 g
Σημείωση:
Το παρόν προϊόν έρχεται κατόπιν παραγγελίας μέσα σε 15-20 εργάσιμες ημέρες. Το κατάστημα θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail για την επιβεβαίωση της παραγγελίας.