Trazeras Blog

geschichte

Η παραδοσιακή βαυαρέζικη εταιρεία Mainburg ιδρύθηκε το 1948 και αναπτύχθηκε ταχέως σε έναν παγκόσμιο παίκτη. Αφού ξεκινήσει στον τομέα των παπουτσιών πυρόσβεσης, η HAIX προμηθεύει στρατούς σε όλο τον κόσμο, εξοπλίζοντας ειδικές μονάδες και είναι η πρώτη επιλογή όταν πρόκειται για υψηλής ποιότητας υποδήματα υψηλής τεχνολογίας.
1948
Foundation
Το HAIX σημαίνει Xaver Haimerl. Πάνω από 60 χρόνια πριν, ο ιδρυτής της εταιρείας πρόσθεσε το X από το όνομά του στα τρία πρώτα γράμματα του επωνύμου του και ίδρυσε το εργοστάσιο παπουτσιών Haimerl Xaver - ή το HAIX για συντομία. Βασισμένη στη βαυαρική πόλη Mainburg, η εταιρεία κάνει γρήγορα ένα όνομα για τον εαυτό της πουλώντας μποτάκια πεζοπορίας και μπότες εργασίας κάτω από διάφορα εμπορικά σήματα.
1992
Εκτός του ότι είναι πιστοποιημένος κύριος υποδηματοποιός στο εργοστάσιο του πατέρα του, ο Ewald Haimerl είναι ο αναπληρωτής επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Mainburg. Αυτός και οι συνάδελφοί του για την καταπολέμηση της πυρκαγιάς είναι εξίσου δυσαρεστημένοι με τις λαστιχένιες μπότες που πρέπει να φορούν εκείνη την εποχή. Ο επαγγελματίας υποδηματοποιός αναλαμβάνει αμέσως δράση και σχεδιάζει μια συλλογή από λειτουργικές δερμάτινες μπότες πυροσβεστικής για τους συντρόφους του.
1993
Η ιδέα ξεκινάει: Οι μπότες HAIX για την καταπολέμηση της πυρκαγιάς συγκεντρώνουν τον έπαινο και την αναγνώριση. Ο Ewald Haimerl αναπτύσσει επίσης μπότες και παπούτσια για τους εργάτες διάσωσης και την αστυνομία.
1999
Η HAIX παράγει περισσότερα από 100.000 ζευγάρια παπούτσια ανά έτος.
2003
Η HAIX North America Inc., θυγατρική πωλήσεων, εδρεύει στο Lexington του Κεντάκυ για να εξυπηρετήσει τις αμερικανικές και καναδικές αγορές.
2006
Η παραγωγή υπερβαίνει τα 400.000 ζευγάρια ετησίως για πρώτη φορά.
2008
Η HAIX - ένας ηγέτης στον υπαίθριο τομέα - σχεδιάζει ειδικές μπότες κυνηγιού ανταποκρινόμενη στη ζήτηση των πελατών και γίνεται αμέσως ένα ανερχόμενο αστέρι στη σκηνή κυνηγιού.
2009
Μια εγκατάσταση παραγωγής υψηλής τεχνολογίας κατασκευάζεται στην Κροατία με χωρητικότητα 3.000 ζευγών ημερησίως.
Στην κεντρική περιοχή του Mainburg, τα σχέδια για ένα νέο και σύγχρονο κεντρικό γραφείο φτάνουν στην καρδιά τους.
2010
Η HAIX αναμένεται να φέρει την επανάσταση στις μπότες για τους πυροσβέστες για δεύτερη φορά με τη μορφή του FIRE HERO - των ασφαλέστερων μποτών πυρόσβεσης.
Το προϊόν παρουσιάζεται πρώτη φορά στην εμπορική έκθεση INTERSCHUTZ του 2010.
Η εταιρεία επενδύει 4,7 εκατομμύρια € στην επέκταση του κεντρικού γραφείου στο Mainburg.
2012
Με τη νέα σειρά προϊόντων BLACK EAGLE HAIX θέτει νέα πρότυπα. Η παραγωγή αυξάνεται στα 650.000 ζεύγη ετησίως.
2013
Τα ολοκαίνουργια πρωταθλήματα BLACK EAGLE Safety στο A + A στο Ντίσελντορφ, η κορυφαία εμπορική έκθεση προϊόντων ασφαλείας.
Η αθλητική σειρά προϊόντων συνδυάζει ελαφρύ και άνετο με αθλητική εμφάνιση και υψηλή λειτουργική ασφάλεια. Ταυτόχρονα, η HAIX φέρνει πίσω την τεχνολογία και την τεχνογνωσία από την Ασία και επεκτείνει το εργοστάσιο παραγωγής στην Ευρώπη με τα υψηλά οικολογικά και κοινωνικά πρότυπα.
2014
Επέκταση της παραγωγικής ικανότητας στο εργοστάσιο της HAIX στην Κροατία. Η HAIX συνεχίζει τη στρατηγική της βιώσιμης παραγωγής με συνέπεια.
2015
Η εταιρεία απασχολεί πάνω από 1.100 άτομα μέχρι το τέλος του έτους και η παραγωγή αυξάνεται σε περισσότερα από ένα εκατομμύριο ζευγάρια ετησίως.
2016
Δύο νέα εργοστάσια ανατίθενται στην Κροατία. Αυτό σημαίνει ότι η έκταση παραγωγής είναι 15.000 m². Η παραγωγική ικανότητα θα ανέρχεται σε 10.000 ζεύγη ημερησίως.
2017
Το Διεθνές Κέντρο Logistics στο Mainburg ανοίγει επίσημα και αρχίζει να λειτουργεί. Η HAIX παρουσιάζει τη συλλογή ενδυμάτων HAIX WEAR για πρώτη φορά στο A + A του Ντίσελντορφ. Επέκταση της HAIX Βόρεια Αμερική, Lexington, ΗΠΑ.
2018
Οι εργασίες αρχίζουν για την ανάπτυξη του νέου HAIX WORLD στην περιοχή Mainburg με την ιδέα να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αγορών και μια εικόνα για τη "διαφανή παραγωγή".
Πηγή: www.haix.com