• Καραολή Δημητρίου 114
  • (+30) 25510 25650
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Greek English Russian

Browning

4285

Από το 1897, το έτος κατά το οποίο έγινε το πρώτο πυροβόλο όπλο Browning, δημιουργήθηκαν και κατασκευάστηκαν εκατομμύρια, ακόμη και δεκάδες εκατομμύρια, κυνηγετικών όπλων και τυφεκίων για κυνήγι ή σκοποβολή.
Η Browning έχει αφήσει το σημάδι της στην ιστορία της κατασκευής όπλων με ένα ευρύ φάσμα μοντέλων, όλα διαφορετικά, αλλά με ένα κοινό πράγμα - την αξιοπιστία τους και το απαράμιλλο επίπεδο απόδοσής τους. Κάθε μέρα, σε ολόκληρο τον κόσμο, τα όπλα Browning, παλιά ή καινούργια, στη σκοποβολή ή στο κυνήγι, προσφέρουν μεγάλη χαρά στους ιδιοκτήτες τους.
Σκοπευτές, κυνηγοί και συλλέκτες μπορούν να βρουν σε αυτά τα συναρπαστικά αντικείμενα μια ευχαρίστηση που ανανεώνεται ασταμάτητα. Μεταξύ των όπλων, όπως συμβαίνει και με τα ρολόγια ή τα αυτοκίνητα, υπάρχουν μερικά που η ιστορία τους είναι μέρος της φήμης ολόκληρης της βιομηχανίας. Browning, για παράδειγμα.