• Καραολή Δημητρίου 114
  • (+30) 25510 25650
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Greek English Russian

Οι ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές παραγγελίες εξυπηρετούνται κανονικά.

Λόγω των έκτακτων συνθηκών για τον Covid-19, ζητούμε την κατανόηση σας καθώς μπορεί να υπάρξουν τυχόν καθυστερήσεις στις παραγγελίες. Ευχαριστούμε!

Επισκευαστικό Επίθεμα για Neoprene Iron Mend Reapir Kit της McNett UNI28019

94291
95656
334382
Product Availability:   In stock
Επισκευαστικό Επίθεμα για Neoprene Iron Mend Reapir Kit της McNett
Τιμή eshop: 14,10 €
Προσδιορισμός μεταβολής τιμής:
Discount
3-4d.png

Υλικό επισκευής / ενίσχυσης που εφαρμόζεται με σιδέρωμα. Προσφέρει ανθεκτικές, ελαστικές, μόνιμες επισκευές για στολές neoprene. Ενισχυμένο με Barritex™ για επιπλέον αντοχή στη φθορά. Το Iron Mend μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επισκευές στολών neoprene, γαλότσες στήθους, γάντια και καλτσάκια neoprene, ορθοπεδικά βοηθήματα και ρουχισμό lycra. 

Περιλαμβάνει 1 μπάλωμα διαστάσεων 254 x 150 cm, επαναχρησιμοποιούμενο χαρτί σιδερώματος και λεπτομερείς οδηγίες. Εφαρμόζεται σε δευτερόλεπτα, με το σίδερο του σπιτιού σας! Προστατεύει από την φθορά, με την προστατευτική επίστρωση Barritex™. Ελαστικό υλικό, για ευλυγισία και άνεση. Επιμηκύνει τον χρόνο ζωής του εξοπλισμού σας – προστατεύει την επένδυσή σας! Η προστατευτική επίστρωση Barritex™ είναι μία στρώση ανθεκτική στην φθορά αλλά ελαστική και αδιάβροχη και είναι ενσωματωμένη στο ύφασμα επισκευής Iron Mend.

Η επίστρωση Barritex™ βρίσκεται ανάμεσα στο ύφασμα nylon και την επίστρωση κόλλας ουρεθάνης. Το Barritex™ είναι σχεδιασμένο για να επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής του neoprene, ειδικά όταν το Iron Mend χρησιμοποιείται για προστασία από τη φθορά. Το χαρτί σιδερώματος του Iron Mend, είναι ένα μοναδικό επαναχρησιμοποιούμενο,ανθεκτικό στη θερμότητα χαρτί, το οποίο χρησιμοποιείται για να προστατεύει τις στολές neoprene από την υψηλή θερμοκρασία.

To χαρτί σιδερώματος του Iron Mend επιτρέπει στη θερμότητα να περάσει από την επιφάνειά του, προστατεύοντας όμως το ύφασμα ώστε να μην καεί. Το Iron Mend δεν πρέπει να χρησιμοποιείται χωρίς το ειδικό χαρτί. Το χαρτί πρέπει να χρησιμοποιείται πάντα ολόκληρο κατά τη διάρκεια των επισκευών με Iron Mend,ανεξαρτήτως του πόσο μεγάλο είναι το μπάλωμα, ώστε να προστατεύει την γύρω περιοχή του neoprene.

There are yet no reviews for this product.

Προϊόντα που έχετει δει